Tuesday, February 23, 2010

Tag From Sue

Third time aku di tag orang. Dah lama tak kena tag. kali nie aku kena Tag dari Puan Sue (Isteri Fhaizal)...dia tulih, sapa2 yang baca entry dia kena buat tag nie...mula2 igtkan tajuk My Hubby sbb aku mana ada Hubby tapi lovely wife ada la...so sue suh ubah jadi wife lailing..hehhehe...jadi aku pun buat..

1 - FIRST TIME JUMPA YOUR WIFE BILA AND KAT MANA?
Bulan 4 tahun 2006 di Kafe Kolej Tuaku Canselor, UTM Skudai Johor ...

2 - LOVE AT FIRST SIGHT?
Tak...mmmm

3 - WHO IS SHE WHEN THE FIRST TIME U MET HER?
kawan aku yang nak ngorat kawan dia...kawan aku ajak aku sekali...tu yang jmpa bini aku

4 - HOW LONG IT TAKES FOR HER TO ACCEPT U OUT FOR A DATE?
Kejap jer..tu pun kat Pesta Konvokesyen UTMJB

5 - FIRST PLACE DATING DI?
Padang Kawad UTMJB..dating ka???mcm ramai kwn2 dia ikut sekali jer

6 - HOW I PROPOSED?
Jom Kawin..malas nak pikir pasai awek2 nie..

7 - SPECIAL DATE WITH UR WIFE?
03 October 2008 bersamaan 03 Syawal 1430

8 - CHANGES THAT SHE ASKED YOU TO DO?
Jaga dirinya

9 - WHAT IS ABOUT SHE THAT U LOVE SO MUCH?
understanding, baik, caring, mudah dibawa berbincang

10 - WHAT IS ABOUT HER THAT U WISH SHE WOULD CHANGE?
Bergaya la sikit sayang oi...

11 - YOU WILL LOSE YOUR MIND N CRACK YOUR HEAD WHEN SHE?
Marahkan Auni (anak pompuan aku)

12 - YOU WILL SMILE TRU YOUR EYES FOR THE WHOLE DAY WHEN SHE?
Dia Gelak Besaq

13 - COMPLETE BELOW SENTENCES 'MY LOVE TOWARDS MY WIFE IS BIG AS...'?
his love towards me =) (tiru ayat hang la sue...malas nak pikir)

Sesaper yang baca tolong sambung yer tag ni.. kalau yang Hubby soalannya di sini TAG tapi kalau wife..copy aku punyer jer...k

2 comments:

sue said...

oooo... auni anak abah. mak dier tak leh marah sket pon ek.

mhafizrahim said...

tu la pasal..rose kalau marahkan auni takut aku..tapi jrg2 sekali dia marah..kalau auni buat hal jer