Thursday, October 29, 2009

My Besday ::: 27th :::

assalamualikum..wah..dah cukup umur aku 27 tahun..terasa muda la...org putih ckp...sweet 27..wakakaka...tapi anak dah sorang...kejap jer terasa masa berlalu..betulla org ckp "masa berlalu sgt pantas"..rasanya aku baru jer ucapkan selamat hari lahir pada kwn2 aku yang bulan 8 ari tu..kejap sgt...aku pun berumahtangga...isteri ada, anak pun dah ada cuma tunggu masa nak menambah koleksi anak2...hehehe (insyaallah)....emmm...apa nak cerita ni??

tepat jam 12 mlm isteri aku wish heppy besday...wah...tapi aku buat tak tau ja..heheh...so pagi bini aku dah say selamat hari jadi kat blog aku..wahahha..dia lagi org pertama...ptg tu aku habiskan duit daftar i-Tune seumur hidup..kalau nanti2 terasa nak p bercuti aku akan guna kad i-Tune nie...diaorang Travell Agent...selalunya setahun jer charge perkhidmatan sbyk RM489..tapi kai nie dia buat seumur hidup RM389 terhad kpd sapa cepat dia dpt..org berpusu2...nasib baik sempat...

asyik dgn i-tune tak sedar dah kul 7mlm..Auni tak amik lagi..rose marah2..so dah siap byr n daftar apa lagi, aku pun blah la...amik auni n terus balik umah...mlm tu tgh asyik jaga auni..isteri aku bg kek hari jadi..wpun sepotong dua aku ttp akn hargai...terasa muda la plak..wkakakak...

hari yang berikutnya, ramai kwn2 aku wish kat c-box blog aku, YM, friendster n facebook...terharu sgt2,,,dah tua pun ada lagi org igt..terutama kwn2 aku cjan n bangteh..wah...tq friend...pepun aku akan teruskan idup demi isteri n anak2 ku (nanti kot)..hehee...

p/s : kenapala mama tak letak lilin kat kek tu...lagi best...

4 comments:

azinuj said...

hepi besday apis..smlm kan..msti dpt upah mlm ni..mlm jumaat..sbb tu tak mo cite..hehe..
nk wish smlm terlupe..
moga bhgia selalu k..

apiskedah said...

wakakaka....siot jer...nanti la aku cerita...sat g ek..sabaq sat..

sue said...

hepi belated bday! mesti fzal tak wish kan. su wakilkan dia ngn ilham yer.. slamat pnjang umur dan murah rezeki. demi anak2 kan.. =)

apiskedah said...

tq semua...