Tuesday, June 30, 2009

Kursus "Research and Methadology"

Kursus nie dianjurkan unit pembangunan n penyelidikan KKBD...ia bertujuan menyahut seruan kementrian untuk semua pensyarah dapat membentangkan hasil kajian mereka sebagai syarat untuk kenaikan pangkat...baguih jugak sbb segala tesis2 yang kita ada n kajian yang kita buat boleh dibentangkan kepada umum...tapi kalau sikit2 tu ok la..kalau byk2 tu baik masuk Universiti...heheheh...urusetia kursus nie Miss Amilee (ala yang selalu dok suruh aku update blog tu...) dia la...sibuk jer....nak tgk gambaq dia??cantik...sapa nak boleh call aku...hahahah..jgn marah ek...amilee...dia n sham (pegawai pembangunan staff) yang selallu buat kursus2 nie...sian kat depa..penat depa atur...tq sham n amileeen kak fara...tanpa hampa kami tak p kursus ooo....

Suasana Di Dewan Syarahan KKBD

1 comment:

seekers said...

how dare you???? ni nk kena saman ni..letak gambr tak minta izin